Cartofi gratinati cu piept de pui

sâmbătă, 6 februarie 2010



Avem nevoie de:

* 500 g cartofi
* 1/2 piept de pui
* 100 g cascaval
* 50 g unt
* boia de ardei
* ghimbir
* sare si piper

Cartofii se curata si se taie felii potrivit de groase.

Pieptul de pui taiat cubulete se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia de ardei si ghimbir.

Intr-un vas termorezistent uns cu unt punem un strat de felii de cartof, saram si piperam dupa gust. Acoperim cu pieptul de pui, untul taiat cubulete si inca un strat de felii de cartof.

Presaram cu cascavalul ras si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc.

Share This Post

9 comentarii:

  1. Miha, fac asa des gratin si niciodata nu mi-a trecut prin cap sa-l fac cu piept de pui. :)) Dar e o idee tare buna. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce sa mia zic ideii noi ..te felicit pentru macarurile delicioase pe care le inparti cu noi cu prietenie ancuta

    RăspundețiȘtergere
  3. cartofi ar trebui fierti, corect?

    RăspundețiȘtergere
  4. cartofii* ar trebui fierti, corect ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu, eu nu i-am fiert. Fiind taiati felii se fac foarte bine, impreuna cu carnea.
    Dar daca vrei sa-i fierbi...poti sa o faci. De ce nu, in fond?

    RăspundețiȘtergere
  6. O bunatate!! Mi.a fost un pic teama ca s.ar putea sa nu.mi iasa cartofii ok (sa fie un pic cruzi) :D dar de azi-noapte si pana acum,nu a mai ramas nimic.
    Felicitari pt tooate retele!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc mult!
    Ma bucur tare mult ca v-a placut reteta. ;)

    RăspundețiȘtergere